Med anledning av den pågående pandemin uppmanar jag alla mina kunder att följa folkhälsomyndighetens råd. Titta gärna på den lilla infomationsfilmen HÄR 

 

Stanna hemma/lämna återbud om du känner dig sjuk och/eller har varit i kontakt med någon som konstaterats vara bärare av Covid 19 eller om du nyligen varit utomlands. Kom endast på behandling om du känner dig helt frisk. Samma regler gäller för mig som terapeut som för dig som kund. Tänk på att även jag kan behöva lämna återbud med kort varsel. Ingen avbokningsavgift debiteras vid sena återbud/avbokningar om du känner dig sjuk.  

 

Noggrann städning och vädring av lokalen och rengöring av utrustning sker mellan varje kund - precis som vanligt. Jag har nu längre tid mellan kunderna för att undvika närkontakt. Vi hälsar fn inte med att ta varandra i hand. Både du som kund och jag som terapeut börjar behandlingen med att tvätta händerna. Handsprit finns tillgängligt och endast pappershanddukar används vid torkning. Det finns även munskydd tillgängliga att använda efter önskemål.   

 

Tillsammans hjälps vi åt att inte sprida smittan vidare! 

Tack för gott samarbete :)