Sunrider är välgörande för hela kroppen, hjälper lymfsystemet och förbättrar effekten av behandlingen.  Det är skönt att veta att man kan dricka något som är lätt för kroppen att ta emot och som innehåller så mycket nyttigheter. Hela växten dvs blad, blomma, frö och rot används för att tillverka dessa koncentrerade pulver som späds ut med vatten. 

Önskar du beställa Fortune Delight eller Calli kontakt mig via mail, messenger eller ring 0738 228 568. 

Fortune Delight / 10 pak 150 kr

Din kropp kommer att älska den här hälsosamma fuktgivande dryck baserad på grönt te, utan socker och full av antioxidanter. Aromatiska örtextrakt av bla camelia sinensis, krysantemum, och jasmin. Ersätter vatten, sportdryck, läsk och måltidsdryck.

Sammanfattning av fördelar

* Vårdar hela matsmältningssystemet
* Hjälper lymfsystemet genom att skölja ut slaggprodukter
* Inkluderar elektrolyter för energi
* Släcker törst – ”våtare än vatten”
* Öppnar upp så att cellen kan släppa ut toxiner och fett och istället ta emot ny näringsrik vätska. 
* Minskar Candida överväxt
* Effektiv mot parasiter
* Främjar alkaliskt pH
* Ger antioxidanter för att bekämpa fria radikaler

 

Finns i smakerna Regular, Persika, Citron, Kanel och Hallon. 

Blandas i varmt (max 70 grader) eller kallt vatten mellan 0,3 dl - 1.5 L/ påse a 3 gram

Calli - te 10 pak 150 kr

Sunrider har utvecklat den urgamla konsten av tetillverkning med en speciell spraytorkningsprocess för att framställa Calli-te. Sunriders unika koncentrationsmetod förstärker frisättningen av tekatekinerna, antioxidanter och bioflavonoider på ett sätt som inte är möjligt med traditionell tillverkning. Calli är rikt på smak och näringsämnen och innehåller bla Kameliablad, Perillablad, Mori Barkextrakt, Alismarot extrakt, Imperate rot. Shao-Lintemplets präster i det gamla Kina drack detta te för dess förmåga att producera mental klarhet och bättre koncentration.

 

Finns i smakerna mint, kanel, regular. 

 

Calli - Night 10 pak 185 kr

Du kan dricka det under dagen för att hjälpa dig att slappna av under stress eller till natten för en god natts sömn. Det finns inga kemikalier eller koffein tillsätts till denna naturliga formel. Låt en påse dra i 0,5 - 3  liter 70 gradigt vatten 3-5 min. 

Innehåller passionsblomma, Ho-Shou Wu(Fo-Ti rot) Jujubefrö, Poria, Kameliablad, Salviarot, Nypon, Imperaterot, Vintermelonfrö.